За останні роки в Україні різко збільшилась кількість пропозицій компосту Фази 3 для вирощування печериць.
На сьогоднішній день вже багато ферми переконалися у перевагах роботи на третій фазі компосту: вона дає більш високу врожайність, значно зменшує ризик захворювань, має коротший цикл, виробники отримують гриби високої якості тощо.
Але при всіх позитивних моментах слід зазначити, що для найбільш ефективного використання Фази 3, завантаження компосту в камеру вирощування повинна проводитися комбайном. В цьому випадку можна заощадити на брикетуванні і найголовніше — зробити процес завантаження камери набагато швидшим і якіснішим.

Що ж необхідно для того, щоб перейти від завантаження брикетами на завантаження комбайном? Як виявилося, не тільки комбайн!
Ми попросили директора компанії Гелека-М Ігоря Музику розповісти про свій досвід переходу на компост Фази 3 і дати відповіді на наступні питання:
– чому варто робити завантаження комбайном;
– яким обладнанням необхідно транспортувати компосту навалом;
– які вимоги до стелажів, майданчику, обладнання ферми;
– що входить в комплект обладнання, необхідного для завантаження компосту навалом;
– які принципи підбору обладнання під існуючу ферму;
– в яку суму обійдеться комплект обладнання і де його можна купити;
-скільки людей працюють в бригаді завантаження компосту і яка швидкість завантаження;
-процес завантаження: з чого починати, які параметри контролювати;
-чи потрібна плівка під компостом і чи слід поливати компост на завантажувальному комбайні;
-які особливості внесення кекінга на завантажувальному комбайні;
-правила гігієни в процесі завантаження.

Якщо мінімум половина питань для Вас виявилися цікавими – це вагомий привід купити квиток і прийти на виставку-конференцію

ПРИДБАТИ КВИТОК